sunnuntai 25. syyskuuta 2011

JÄSENTIEDOTE

Syksyinen tervehdys Pohjois-Karjalan Suojeluskuntien perinneyhdistys ry:ltä!

Toiminta on jälleen mennyt eteenpäin monin tavoin. Tärkein hanke on ollut omien kotisivujen valmistelu. Uuden jäsenemme, Timo Hakkaraisen ansiosta sivut ovat käytössä jo loka-marraskuun aikana!

Monet ovat kyselleet, milloin yhdistyksen pinssit tulisivat myyntiin. Rauno Suhonen on ahkeroinut asian parissa ja pinssit ovat saatavissa lokakuun lopulla.

Seuraavana perinnepäivä pidetään Polvijärvellä lauantaina 29.10 kello 12.00 alkaen. Tuolloin Perinnejuhlan ohjelma alkaa muistolaatan paljastuksella entisellä suojeluskuntatalolla ja nykyisellä Helluntaiseurakunnan Polvijärven kirkolla. Osoite on HAAVIKONTIE 19.

Paljastustilaisuuden jälkeen siirrytään juhlakahville lähellä olevaan Polvijärven koulukeskukseen, jossa pidetään pääjuhla alkaen kello13.00. Esitelmän Polvijärven Suojeluskunnan vaiheista pitää Esa Sormunen. Tilaisuuden jälkeen Seppo Varis esittelee Polvijärven Suojeluskunnan aineistoa Kotiseutumuseolla. Sopiva asu tilaisuuteen on tumma puku ja kunniamerkit. Tervetuloa!

Yhdistyksen hallitus päätti viime kokouksessaan, että seuraavan kevään perinnepäivä tai tässä tapauksessa perinneretki järjestetään toukokuussa Sortavalaan. Tästä asiasta tulee uutta tietoa alkuvuodesta.

Terveisin
Pohjois-Karjalan Suojeluskuntien Perinneyhdistyksen hallitus